RAVIOLI PASTAFIDLI
- špenátové s riccotou
- bazalkové s ricottou
- dýňové ravioli
- pečená paprika se sušenými rajčaty
- medvědí česnek s ricottou
- pečené vepřové na rozmarýnu s kořenovou zeleninou
Ravioli jsou ideální a rychlé jídlo. Stačí po uvaření posypat sýrem, zakápnout olejem a máte hotovo.
Tyto čerstvé těstoviny jsou vyrobeny s vysoce kvalitní semolinové mouky s vysokým obsahem vajíček. Tím, že se vaří velmi krátkou dobu, jsou velmi lehce stravitelné a tím i dietní (mají nízky GI 45). Těstoviny PASTAFIDLI nejsou sušené a tudíž zůstávají krásně porézní a hezky se Vám spojí s omáčkou či olejem. Cítíte tam vajíčka i mouku. Vydejte se s námi do dob, kdy těstoviny doma vyráběly naše maminky či babičky.
Návod k přípravě:
doporučujeme připravovat ravioli tak, že je uvaříte ve vroucí osolené vodě. Až vyplavou na hladinu, jsou ravioly hotové. V žádném případě nevařte 5 min a pod. Stačí 3 - 4 min.
PŘEJEME DOBROU CHUŤ.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať k tomu nejde vzduch a spotřebujte do 3 dnů
Alergeny
Obsahuje lepek, vejce a mléko a u některých druhů i ořechy.