Bramborové noky

dinosauři

Tyto domácí bramborové noky jsou vhodné jak k omáčkám tak k zapečení.  Jsou vyrobeny ze 70% brambor.

Návod k přípravě

Doporučujeme připravovat noky tak, že je uvaříte ve vroucí osolené vodě. Až vyplavou na hladinu, jsou noky hotové. V žádném případě nevařte 5 min a pod. Stačí 1 - 2  min. Pokud je zapékáte s omáčkou, předvařovat je nemusíte.

Složení

Semolinová mouka, pasterované vejce 35%, voda, rýžová mouka, sůl,70% brambor,baleno v ochranné atmosféře.

Skladování
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať k tomu nejde vzduch a spotřebujte do 3 dnů

Alergeny
Obsahuje obiloviny obsahující lepek (pšenice), vejce a výrobky z nich.

Těstoviny Pasta Fidli

CHCETE VĚDĚT, CO NOVÉHO NABÍZÍME?
Zadejte email, na který můžeme informace pravidelně zasílat.


 

OBJEDNÁVEJTE ON-LINE
jednoduše a rychle pomocí našeho nového objednávkového formuláře >>