Bramborové knedlíky

BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY chlazené - nevařené

 

 

 

 

 

 

 

Bramborové knedlíky jsou vhodné zejména jako příloha k masu se zelím či se špenátem, ale jejich užití není prakticky omezeno.
Na pánvi s rozehřátým olejem osmažíme pokrájenou slaninu, pak přidáme osmažit uvařené bramborové knedlíky pokrájené na kostičky a nakonec přidáme česnek, nebo použijeme pesto libovolné chuti, osolíme, opepříme a zalijeme vajíčky, které necháme srazit, máme hotovou večeři pro celou rodinu.

Návod k přípravě

Vložte do osolené vroucí vody na 20 min. Skladujte v suchu a chladnu (1-8°C). Po otevření spotřebujte do 3 dnů.

Složení

Semolinová mouka, 70% brambor, italská pasterovaná vejce (35%), hrubá mouka, bramborové vločky, kukuřičný a bramborový škrob, mléko, voda, rýžová mouka, sůl, baleno v ochranné atmosféře.

Skladování
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať k tomu nejde vzduch a spotřebujte do 3 dnů

Alergeny
Obsahuje obiloviny obsahující lepek (pšenice), mléko, vejce a výrobky z nich.

 

 

 

Těstoviny Pasta Fidli

CHCETE VĚDĚT, CO NOVÉHO NABÍZÍME?
Zadejte email, na který můžeme informace pravidelně zasílat.


 

PŘEHLED SORTIMENTU A CENÍK

ceník pro spotřebitele